ETUSIVU
KOIRAT
KÄÄPIÖT
BLOGI
GALLERIA

Isla & Boogie

Sunborne Brilliant Black Bourgogne x FI AVA TK1 Agarwaen Aysla

Isla on monipuolinen harrastuskoira, jonka kanssa kaikki on aina ollut mahdollista. Se on kookas, äärimmäisen tasapainoinen, sopeutuvainen ja kuuliainen mutta samalla taistelutahtoinen, vilkas ja täysillä kaikenlaiseen tekemiseen syttyvä koira. Isla myös antaa aidon merkityksen sanalle ahne. Islan kanssa on harrastettu monia lajeja: Päälajistaan agilitysta se on valioitunut, tokossa sillä on oikeus kilpailla voittajaluokassa ja rallytokosta pari hyväksyttyä tulosta. Islalla on yksi aiempi pentue.

Boogie on nuori tuontiuros Norjasta. Ihastuin heti sen rentoon olemukseen ja reippauteen sekä siihen, kuinka avoin ja hyväntuulinen koira se on. Harrastuskoirana Boogie on lupaava, ja se onkin juuri aloittanut agilityn kisauransa. Myös Boogie palkkautuu monipuolisesti niin leluilla kuin ruoallakin. Boogiella on muutama aiempi pentue, ja sen säkäkorkeus on noin 38 cm.

Sekä Isla että Boogie ovat perusterveitä koiria, joilla molemmilla on kaikki hampaat sekä oikea purenta eikä kummallakaan ole havaittu allergioita tai yliherkkyyksiä. Mahdollisista pennuista odotan ennen kaikkea toimintakykyisiä, reippaita ja kestäviä harrastuskoiria, joilla moottoria riittäisi paljon muuallekin kuin pelkälle kotisohvalle.

Islan ja Boogien pennut syntyivät 30.3. Pennut lähtevät vain harrastaviin, mielellään kisakentille tähtääviin koteihin, jotka sitoutuvat virallisiin terveystutkimuksiin (lonkat, kyynärät, selkä, polvet, silmät, sydän) koiran aikuisiällä. Kaikki pennut ovat jo löytäneet omat kodit.

Sunborne Brilliant Black Bourgogne
tri
HD A/A ED 0/0
LTV0 VA0
Sunborne Observe The Opportunity
tri
HD A
Smedjenäs Black Spirit
tri, HD B
Belmark La Senza
blm
Sunborne Yrsin Ylva
so
Smedjenäs Alabama
so
Villrikke's Quantas Yr
so
Agarwaen Aysla
blm
HD A/A ED 0/0
LTV0 SP0 VA0
Zarvo's U.S Black Wild Card
tri
HD B/B ED 0/0, gen. CEA-terve
Kortikaalinen & posterior polaarinen katarakta
Wynset's Meet The Press
tri, MDR1 +/+, gen. CEA-terve
Wynset's Into Thin Air
blm, HD OFA good
Crimson Light's Truly Divine
blm
HD A/A ED 0/0 LTE 140 +++
Moorwood Caribbean Blue Lover
blm, HD A/A LTE 95 +++
Bianca
tri, HD C/B
Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä

Isla FI AVA 8.7.2017
Islan agilitykisat 15.5.2016
Isla TK1 8.9.2012
Islan ensimmäinen pentue


Boogien kuvat: Noora Virtanen